Αποστολέας Θέμα: Lifelike Decals Mr Keishiro Nagao  (Αναγνώστηκε 1225 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Lifelike Decals Mr Keishiro Nagao
« στις: Μαρτίου 05, 2010, 09:37:44 πμ »
Παιδιά καλημέρα, ανοίγω αυτό το θέμα γιατί το θεωρώ υποχρέωσή μου απέναντι στον Κύριο Keishiro Nagao, πιθανότατα ιδιοκτήτη της Lifelike Decals, λόγω της επαγγελματικότατης συμπεριφοράς που έδειξε απέναντί μου. Πιστέυω ότι τέτοια γεγονότα - θέματα, θα πρέπει να γίνονται γνωστά στο ευρύτερο κοινό μας στο forum γιατί μόνο ωφελημένοι μπορούμε να βγούμε μέσα από μια τέτοια διαδικασία μεταφοράς εμπειρίας. Λοιπόν η εμπειρία μου:
Όπως ξέρετε κατασκευάζω ένα P-47D του Έλληνα Πισάνου και βρίσκομαι στην διαδικάσία των χαλκομανιών. Προσπαθώντας να περάσω το nose art που απεικονίζει την ''Miss Plainfield'' η χαλκομανία έσπασε σε κομμάτια. Προσπάθησα να την επαναφέρω αλλά μάταια. Σκέφτηκα να παραγγείλω άλλη, αλλά μετά από μια κουβέντα που είχα με τον φίλο Crow, αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον Κύριο Keishiro Nagao με σκοπό να του αναφέρω το πρόβλημα και να παραγγείλω καινούρια από αυτόν, πιστεύοντας ότι θα είχε τις πιο φρέσκες. Όντως αυτό έκανα, απλά να σας αναφέρω ότι του είπα ότι δεν την είχα αγοράσει από αυτόν αλλά από το ebay. Ιδού η απάντησή του:

''Dear Mr. Stournaras,

I'm sorry to hear that our product caused trouble with you. This is the first time that 48-010 did make trouble. 48-010 is printed at one time, so all the decal is of the same "age".

I will send you another sheet without any charge, when you inform me your full address.

Regards,
Keishiro Nagao''

Αυτό κύριοι για μένα λέγεται επαγγελματισμός, όχι γιατί γλήτωσα τα 13 ευρώ, αν σκεφτώ πόσα έχω δώσει μέχρι τώρα και όντας καινούριος στο σπορ θα αρρωστήσω, αλλά ο τρόπος που αντιμετώπισε τον πελάτη και αγοραστή των προιόντων του. Ελπίζω να μην σας κούρασα, αλλά πιστέυω ότι τέτοιου είδους επαγγελματικές συμπεριφορές θα πρέπει να τις προμοτάρουμε και να τις υποστηρίζουμε, Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Απ: Lifelike Decals Mr Keishiro Nagao
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 05, 2010, 11:11:54 πμ »
Όντως,πολύ επαγγελματίας και συμπερασματικά άξιος συγχαρητηρίων ο συγκεκριμένος κύριος  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος stavros F-5

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: αθηνα-αγρινιο
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 05, 2010, 11:08:51 μμ »
Όντως,πολύ επαγγελματίας και συμπερασματικά άξιος συγχαρητηρίων ο συγκεκριμένος κύριος  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
   χ100 ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 05, 2010, 11:12:50 μμ »
Γιάννη έκανες την σωστή κίνηση απευθυνόμενος στον κατασκευαστή :wink:
Από κει και πέρα, πρόκειται όντως για υποδειγματικό επαγγελματισμό εκ μέρους του ::icon_thumright::
Κάτι τέτοιοι άνθρωποι σε κάνουν να αγαπάς αυτό το χόμπι :mrgreen:

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 06, 2010, 07:15:51 μμ »
Αυτες τις κινησεις να τις βλεπουν καποιοι δικοι μας δηθεν (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ::toualet::)του χωρου !!!!!Που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απ τα Αρ....

Πολλα μπραβο στον εν λογω Κυριο !!!

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 07, 2010, 12:21:12 πμ »
Μπήκα αγχωμένος στο θέμα, γιατί περίμενα να διαβάσω τα χειρότερα, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα με αυτά που τελικά διάβασα.

Πράγματι τέτοιες συμπεριφορές σπανίζουν!
Ή μήπως όχι; Μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο με πωλητή στο ebay, ο οποίος μου έστειλε 2η φορά το προϊόν χωρίς χρέωση και χωρίς να ζητήσει περισσότερες εξηγήσεις. Μπορεί πάλι το ποσό να ήταν μικρό (11 ευρώ), αλλά αυτό που μετράει είναι η στάση!

Θέλω να σχολιάσω στο post του Λευτέρη, ότι αυτά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πρέπει να τα βλέπουν ορισμένοι Έλληνες, γιατί μάλλον τα πράγματα στην αγορά γενικά είναι πολύ καλύτερα και μόνο εμείς εδώ πρέπει να νοιώθουμε ότι χρωστάμε και χάρη στους καταστηματάρχες όταν μας φέρονται όπως θα όφειλαν να μας φέρονται, την ώρα που στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο, κάποια πράγματα είναι απλά αυτονόητα.

Και για να επανέλθω στο θέμα:
Η κίνηση του κυρίου Nagao είναι πραγματικά αξιέπαινη, αλλά μπορούμε να πούμε και λογική. Για αυτόν, το κόστος ανά μονάδα είναι ίσως λιγότερο από ένα ευρώ. Αυτό λοιπόν που τον ενδιαφέρει είναι ο Γιάννης και ο κάθε Γιάννης, να ξαναψωνίσει απ' αυτόν και όχι να είναι πελάτης μια και μοναδική φορά.
Όταν βέβαια ο Γιάννης και ο εκάστοτε Γιάννης έχει και την ποιότητα ως άνθρωπος για να βγει και να πει δημόσια το περιστατικό ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι την εξαιρετική στάση του κατασκευαστή/πωλητή, τότε ο τελευταίος έχει πολλαπλό όφελος.

Το ότι αγόρασες απ' το ebay Γιάννη, δεν έχει σημασία, αφού ο Nagao έχει βγάλει τα χρήματα που υπολόγιζε να βγάλει, απ' τη χονδρική πώληση του προϊόντος.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!!!

Πότε παραλαμβάνεις;

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 07, 2010, 12:37:42 πμ »
Δεν ειναι θεμα  λογικης φιλε νασο,ο ανθρωπος πρωτον εχει φιλοτιμο, δευτερον ειναι εξυπνος επαγγελματιας,τριτον κ κυριοτερο σεβεται τον πελατη του!!!

Τα εχω παρει αγρια με αφορμη ενα περιστατικο που μου συνεβει σημερα στο τριγωνο,με καποιον (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ::toualet::)

Θα ψωνιζω απ εξω κ ας μου ερχεται διπλασια

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 12, 2010, 05:03:42 μμ »
Παιδιά η χαλκομανία από τον τύπο μου ήρθε από Ιαπωνία σε χρόνο ρεκόρ 7 ημερών και πάλι ένα μπράβο στον κύριο Keishiro Nagao, Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Tags: lifelike