Κατ' αρχάς καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε όλους σας.
επειδή τις επόμενες ημέρες θα βρίσκομαι σε απόσταση βολής από το obeeliks στην αμβέρσα με τρώει γερά η παλάμη μου.
ενδιαφέρομαι για τη σειρά evolution.
τώρα έχω badger 150 και με τα 3 μπεκ αν και δουλεύω κυρίως το fine και ελάχιστα το medium για base coats.
το σκέφτομαι καιρό για ένα αερογράφο αναρρόφησης γιατί για δουλείες κοντά στα μοντέλα το κυπελάκι στην αναρρόφηση με δυσκολεύει κάπως.
1) αξίζει να πάρω αυτόν με το 0.15 και 0.2 μπεκ για ψιλοδουλειές ?? θα δώ κάποια διαφορά σε σχέση με το badger??????
βέβαια θα μου πείτε ότι το βασικό είναι το χέρι - η αραίωση του χρώματος η πίεση και τα λοιπά....μιλάω για καθαρά ποιότητα αερογράφου σε σχέση με τον badger 150.
αν ναι
είδα ότι έχει τους απλούς και τους silverline που γράφει ότι αντέχει σε ισχυρά διαλυτικά.
2) οι απλοί δεν αντέχουν το enamel - white spirit???? οπότε οι silverline είναι μονόδρομος.
το σκέφτοιμαι για τον απλο γιατί η διαφορά τιμής μπορεί να μπεί τσόντα στο σετάκι 0.4 ή άλλο ένα 0.2 (για spare) ή σε ένα μεγαλύτερο paintcup και επίσης μου αρέσει και στο μάτι και σκέφτομαι αν τα παρατήσω να τον μοντάρω για στυλό.

3) τέλος το σπείρομα του είναι 1/4??? ή πρέπει να πάρω και σωληνάκι δικό του.
ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πάντα πολύτιμες συμβουλές σας και πάλι πολλές ευχές σε όλους σας.