Αποστολέας Θέμα: 12η Εκθεση Καβαλας-2010  (Αναγνώστηκε 8951 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αμομφαρετος

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
  • Τόπος: Καβάλα
12η Εκθεση Καβαλας-2010
« στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 01:11:00 μμ »
16-18/4/2010

Spoiler (hover to show)
Μέλος συλλόγου μοντελιστών Καβάλας

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
Απ: 12η Εκθεση Καβαλας-2010
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 09:16:50 μμ »
Καλησπερα παιδια σας εχω την προκηρυξη για την εκθεση μας.Ευχομαι να τα ππουμε απο κοντα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο σύλλογος μοντελιστών Καβάλας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για το 2010 οργανώνει την 12η έκθεση - διαγωνισμό στις 16-18/04/10. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον ισόγειο χώρο της παλιάς βιβλιοθήκης δίπλα από το δημαρχείο.
            Η παράδοση των εκθεμάτων θα γίνεται την Παρασκευή από 12.00 έως 22.00 και το Σάββατο από 10.00 έως 20.00. Μέχρι 2 εκθέματα θα καταβάλλονται 3 ευρώ το  έκθεμα ενώ από 3 εκθέματα και άνω 2 ευρώ το έκθεμα. Οι εκθέτες ως 18 ετών συμμετέχουν δωρεάν. Κάθε εκθέτης παίρνει αποκόμματα για να παραλάβει τα εκθέματά του στο τέλος της έκθεσης.
            Το σύστημα διαγωνισμού είναι το open με 4 κατηγορίες:
Standard painting , standard open , master painting , master open.
            Οι κατηγορίες εκθεμάτων είναι οι εξής:
Αεροπλάνα , άρματα , πλοία , φιγούρες , πολ.οχήματα , διοράματα , fantasy , junior.
            Οι διακρίσεις χωρίζονται σε : χρυσό , αργυρό , χάλκινο , έπαινος.
            Οι ειδικές διακρίσεις είναι : Best of show , best Greek , best junior , βρ.κοινού , Γ.Κέκος .
            Η κριτική επιτροπή θα εκλέξει τα εκθέματα βράδυ Σαββάτου και η απονομή θα γίνει την Κυριακή στις 13.00.Επίσης η επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει την είσοδο σε εκθέματα που θίγουν το κοινό αίσθημα . Στην έκθεση θα υπάρχουν τα εξής περίπτερα.Discount hobby zone του Κώστα Κοκκοτού , Model-art του Νίκου Κουφιδάκη , Hobby gallery του Γιώργου Παπαδημητρίου.Θα γίνουν και σεμινάρια με θέματα και ώρες παρουσίασης που θα ανακοινωθούν πριν την διοργάνωση σε διάφορα μοντελιστικά σαιτ αλλά και στην έναρξη της έκθεσης. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη τις εξής ώρες:
          Παρασκευή 18.00-22.00 , Σάββατο 10.00-22.00 , Κυριακή 10.00-18.00.
          Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ.
6948607282 Μπάμπης Θαγγόπουλος και 6942200336 Πρόδρομος Μπαλόγλου.

Μπαμπης Θαγγοπουλος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 18, 2010, 02:44:07 μμ »
Καλή επιτυχία και φέτος.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Μια ερώτηση μον γιατί πέρυσι μου ξέφυγε ποια τα κριτήρια κάθε κατηγορία και ποιος ο διαχωρισμός τους Πχ ʼρματα, διοράματα κλτ.

Να μαθαίνουμε και τπτ 
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 18, 2010, 02:48:16 πμ »
καμια φωτο για εμας απο τα "ξενα" ρε αγαπες? τιποτες ?  :( :(

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 18, 2010, 07:48:32 πμ »
Μια ιδεα απο εκθεματα φιλε Λαμπρο που μου εκαναν εντυπωση. Φυσικα θα ερθουν και τα υπολοιπα αλλα εχω προβλημα στο ανεβασμα  :evil:
Τελος παντων...
Η εκθεση ηταν μικρη και συμπαθητικη με τον προεδρο της καβαλας πανταχου παροντα και εξυπηρετικοτατο  ::icon_thumright::
Συμμετεχοντες απο αρκετα μερη και κατι ακουσα γιατι εφυγα σχετικα νωρις πριν το σεμιναριο βαψιματος φιγουρας του Κελεσιδη για συμμετοχη απο Τουρκια !! 
Σιγουρα αλλα μελη που ηταν παροντα θα εχουν καλυψει με φωτο και αυτην την συμμετοχη.

Και ο γραφων στο κλασσικο καφεδακι στην παραλια της Καβαλας [ στη μεση ] με τους προεδρους Ιωαννινων [ Ε.Μ.Ι ] και Η.Ε.L.M.O

Περισσοτερες φωτο ελπιζω σε λιγο   ::pc024::
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 18, 2010, 06:46:10 μμ »
αντε καποιος ενα φωτορεπορταζ γι εμας που δεν τα καταφεραμε να παμε... :(
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 18, 2010, 08:18:17 μμ »
Επιστρέψαμε κι εμείς  ....  ::icon_thumright::

Πολύ όμορφη Έκθεση με συμμετοχές από αρκετές πόλεις (Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χαλκίδα) αλλά και χώρες (Βουλγαρία, Τουρκία)   ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Το σημαντικό γι άλλη μια φορά, ότι τις δύο αυτές μέρες το διασκεδάσαμε με καλή κι ευχάριστη παρέα  ::icon_thumright::

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, και του χρόνου !!

Δυστυχώς φωτογραφίες δεν έχω βγάλει πολλές αυτή τη φορά, αλλά θα ποστάρω μερικές  ::icon_thumright::

Προς το παρόν το Best of Show !!!   Γι άλλη μια φορά  ::proskino::  αφού το θαυμάσαμε και στην έκθεση του Πήγασου το 2008.

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 18, 2010, 08:45:36 μμ »
Επίσης θέλω να αναφερθώ και σε δύο φιλαράκια, και μέλη του MC, οι οποίοι κατέβασαν δουλειές τους για πρώτη φορά σε έκθεση και βραβεύθηκαν και οι δύο με Επαίνους  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Salonikios  ::arrowred::

Θεόφιλε, sorry  :oops:, το Βατερλώ βγήκε λίγο ... κουνημένο (όνομα κα πράμα !!!  :mrgreen:)

Soumi με κάτι πρωτότυπο και εντυπωσιακό  :shock:  :shock:   ::arrowred::

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 18, 2010, 08:57:23 μμ »
Συνχαρητήρια παιδιά σε όλους .Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η παρέα και η εμπειρία.Και σε ανώτερα.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:08:05 μμ »
Σε ευχαριστώ Νικόλα...αλλά να πάμε και στους αληθινούς πρωταγωνιστές της έκθεσης, μεταξύ αυτών και εσύ βέβαια (1 χρυσό για το SCUD, 1 αργυρό και 2 χάλκινα) !!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:12:40 μμ »
Τα θερμα μου συνχαρητηρια στα παιδια απο την Καβαλα. Ηρθαν ετσι τα πραγματα που δεν μπορεσαμε να ερθουμε και εμεις, αλλα σιγουρα θα τα πουμε την επομενη φορα.

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:13:04 μμ »
Μπραβο και απο μενα στους νικητες  ::eusa_clap::
 Δυστηχως δεν μπορω να κανω κατι με τις φωτο  :oops: :oops: :oops:

Παντως αν καποιος θελει μπορει να δει στο φορουμ των Ιωαννινων πολλες φωτο απο την εκθεση
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:24:05 μμ »
Σε ευχαριστώ Νικόλα...αλλά να πάμε και στους αληθινούς πρωταγωνιστές της έκθεσης

Θεόφιλε  ::salut::

Πιστεύω οι πρωταγωνιστές ήταν οι φίλοι μας οι Βούλγαροι από το Scalemodels Club που .... τα σήκωσαν όλα και φύγανε !!!! Πάντως, ομολογουμένως, οι δουλειές τους ήταν καταπληκτικές   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ήδη κανονίζεται ειδική ομαδική αποστολή από Θεσσαλονίκη για συμμετοχή στην έκθεση στις 15-16/5 στη Σόφια ..... για να τα φέρουμε πίσω !!!  ::devil023::  :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:33:19 μμ »
Καλύτερο Ελληνικό θέμα !!   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:46:32 μμ »

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 18, 2010, 10:32:11 μμ »
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και όσους μόχθησαν για την διοργάνωση μιας πολύ εντυπωσιακής έκθεσης.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολλά και ποιοτικά εκθέματα. Και εις ανώτερα  ::icon_thumright::
ʼντε και του χρόνου!  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 19, 2010, 11:55:26 πμ »
Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Μοντελιστών Καβάλας για την πολύ ωραία και επιστυχημένη έκθεση που διοργάνωσαν και για την άψογη φιλοξενία τους!
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα μοντελιστές της Καβάλας, τους οποίους ήξερα μόνο μέσω forum MC αλλά και τους φίλους από τη Βουλγαρία με τους οποίους συναντηθήκαμε ξανά μετά από 2 χρόνια και τον φίλο από την Τουρκία με τον οποίο είχα μια πολύ ωραία συζήτηση!
Μένω με τις καλύτερες εντυπώσεις μετά την 1η μου συμμετοχή στην έκθεση της Καβάλας και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε εκεί του χρόνου!  ::salut::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος soumi

• Scale 1/48
  • *
  • >Για ολους τους φίλους Γιώργος
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 19, 2010, 03:25:50 μμ »
Και από την δική μου μεριά θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο της καβαλάς  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: για την όλη διοργάνωση και για ένα θαυμάσιο τριήμερο  στην όμορφη καβαλά  που είχαμε .

Ευχαριστώ και για τον επαινώ που δόθηκε στο μοντέλο μου το οποίο μετά από μεγάλη προσπάθεια μας έριξαν οι χαλκομανίες (διαλύθηκαν στο νερό )
Spoiler (hover to show)
στην επόμενη διοργανώσει θα φροντίσω να σας φέρω ένα πολύ καλύτερο μοντέλο  ,
 συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: .
[img width=202 height=120]http://i481.photobucket.com/albums/rr175/TheiosNontas/airfix%20the%20new%20era_zpsm6mcf13p.gif[

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 19, 2010, 09:10:25 μμ »
Αν και το διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη έκθεση ήταν πολύ μικρός (5 και κάτι μήνες) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος να κατασκευασθούν καινούργια μοντέλα, ήταν μια πολύ καλή έκθεση με αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα και θερμό κλίμα που το δημιούργησαν τα μέλη του Συλλόγου και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Μπάμπης Θαγγόπουλος.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή μοντελιστών από Βουλγαρία και Τουρκία και όπως δείχνουν τα πράγματα ο θεσμός αποκτά και διεθνή χαρακτήρα.  ::icon_thumright::

Συγχαρητήρια παιδιά, ευχαριστούμε για την φιλοξενία και εύχομαι να μπορέσουμε να ξανασυναντηθούμε του χρόνου και πάλι.  ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 19, 2010, 09:22:09 μμ »
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρα μου να ευχαριστήσω τα παιδιά του συλλόγου για την αψογη φιλοξενία, περάσαμε καταπληκτικά εύχομαι του χρόνου με πιο πολλές διεθνείς συμμέτοχες και προπαντός Ελληνικές. 
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 20, 2010, 02:41:52 πμ »
Παιδια σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα σας λογια και για αυτους που ηρθαν αλλα και για τους ''ατυχους''ελπιζουμε καθε φορα να σας κανουμε να γινεστε ανυπομονοι για να ερθετε στην εκθεση μας.Μας δινετε δυναμη να συνεχισουμε με περισσοτερη ενεργεια και προσπαθεια παντα για κατι καλυτερο.Λογω φορτου εργασιας τα σχετικα θα αναρτηθουν σε λιγο χρονο.
Να στε ολοι καλα και ευχομαστε να βρεθουμε και παλι του χρονου.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Μπαμπης Θαγγοπουλος
Προεδρος
Συλλογου Μοντελιστων Καβαλας

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 20, 2010, 03:05:09 πμ »
Με τη σειρά μου να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Σύλλογο Μοντελιστών Καβάλας για την αξιόλογη διοργάνωση της φετινής έκθεσης και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την φιλοξενία τους. Όλα τα μέλη του Συλλόγου, από τον πρόεδρο εώς τον μικρό Βασίλη, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομαλή διεξαγωγή και λειτουργία της έκθεσης. Φέτος, έχοντας και συμμετοχές από Βουλγαρία και Τουρκία, η έκθεση απόκτησε μια διεθνή αναγνωρισιμότητα.
Όσον αφορά το κομμάτι της συμμετοχής από Τουρκία, η ιστορία ξεκίνησε από τις φωτογραφίες των εκθέσεων των τριών τελευταίων ετών από τους συλλόγους του Πήγασου και της Καβάλας, τις οποίες συγχρόνως με εδώ ανέβαζα και στο αντίστοιχο τουρκικό μοντελιστικό site www.modelsitesi.com. Τα παιδιά εκεί θαύμαζαν τις δουλειές των συμμετεχόντων και φέτος μου ήρθε η ιδέα να προτείνω και για την δική τους συμμετοχή. Η ιδέα τους ήρθε ενδιαφέρουσα και συμφώνησαν να συμμετάσχει κάποιος. Έγιναν οι απαραίτητες συνομιλίες με τους συλλόγους, οι οποίοι δέχτηκαν μετά χαράς. Ως αποτέλεσμα ήταν να έρθει ο Arkut Yuksel (επαγγέλματος πιλότος Τουρκικών Αερογραμμών) από την Τουρκία με συνολικά 12 μοντέλα που ανήκαν σε 5 άτομα. Δεν μπορώ να περιγράψω τον ενθουσιασμό και την χαρά που ένοιωσε για την συμμετοχή του αλλά και για την φιλοξενία που δέχτηκε. Γνωρίστηκε με αρκετά άτομα από τον μοντελιστικό χώρο και είπε οτι θα μεταφέρει τα καλύτερα μηνύματα όσον αφορά τους Έλληνες αλλά και ξένους μοντελιστές. Έχοντας δει την έκθεση της Καβάλας, είπε ότι θα ήθελαν πολύ να συμμετάσχουν και στον Πήγασο και ειδικά στην έκθεση της IPMS με περισσότερα άτομα. Επίσης είπε πως όταν θα ετοιμάσουν και αυτοί την δική τους έκθεση, θα αισθάνονταν χαρά να δουν και τους Έλληνες μοντελιστές μεταξύ τους.
Η αρχή έγινε στην Καβάλα και εύχομαι να συνεχιστεί με τον Πήγασο, την IPMS αλλά και τις άλλες εκθέσεις.....

Αν και τράβηξα αρκετές φωτογραφίες, δεν βρήκα χρόνο να τις ανεβάσω. Θα τις μοιραστώ μαζί σας το συντομότερο.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 20, 2010, 09:45:05 πμ »
Συγχαρητήρια και από ´μένα στο σύλλογο Καβάλας για την πολύ ωραία και πετυχημένη έκθεση  ::eusa_clap:: Αρκετές και πολύ καλές δημιουργίες από πολλούς μοντελλιστές  ::icon_thumright:: Σε συνδιασμό με την πανέμορφη πόλη & την καταπληκτική παρέα, είχαν ως αποτέλεσμα ένα τέλειο Σαββατο-Κύριακο  ::eusa_clap::  Εύχομαι και εις ανώτερα του χρόνου & να τα πούμε και πάλι από κοντά  ::icon_thumright::
 Φέρι φίλε μου μπράβο & ευχαριστούμε για την πολύ καλή & σωστή κίνηση σου  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 20, 2010, 11:15:44 πμ »
καλημερα και απο εμενα
με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω τον συλλογο της Καβαλας
για την πετυχημενη του εκθεση ολα ηταν παραπολυ καλα ::eusa_clap::
να ευχαριστησω τα παιδια για την τιμη που με κανανε κριτη και ευχομαι και του χρονου ακομα καλυτερα
ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο μου τον Μπαμπη Θαγγοπουλο για ολα ::icon_thumright::
επισης στην παρεα της Θεσσαλονικης  :mrgreen:
και για το τελος οπως ειπε και ο Νικος βουρ για Σοφια να παρουμε το .........αιμα μας πισω :mrgreen: :mrgreen:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος christoskats

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 20, 2010, 01:58:35 μμ »
Εκ μέρους του Δ.Σ. και των υπόλοιπων μελών του Star Club, πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!!!

Tags: