Μιας και μου ηρθε εδω και λιγο καιρο το κιτ της PIT ROAD και βλεποντας πολλα ωραια ρωσσικα αρματα απο τον φιλο Maverik λεω να κανω το εν λογο θυριωδες { πραγματικα ] κανονι, για ναχουν και υποστηριξη και να μην ειναι μονα
[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/P5180105.jpg[/IMGt]
Και λιγα λογια για το κιτ. Το κιτ του πυροβολου αυτου κυκλοφορει απο την PIT ROAD με τις φιγουρες που ειναι στην φωτο. Η τρουμπετερ το εχει ανακοινοσει επισις το ιδιο κιτ, με την ιδια φωτο, αλλα με τις φιγουρες σε αλλο κιτ, απο οτι τουλαχιστον εχω δει εως τωρα. Οποτε συμφερει της PIT ROAD. Η ποιοτητα ειναι πολυ καλη, το μονο σημειο που ειδα μεχρι στιγμης και μαλλον με παραξενεψε λογο του οτι εχουμε πλεον κακομαθει ειναι η καννη που ειναι 2 κομματια [ πραγματι η Dragon εχει χαλασει την πιατσα ]
Το σαββατο πρωτα ο θεος φευγω για διακοπες, και ελπιζω οτι θα φτιαξω 2 - 3 κιτ [ πρωτο αυτο ] για να ερθω λιγο στα ισα μου γιατι ο αγγλος ασθενης λεγε με Challenger μουβγαλε την πετσα αλλα τον εκανα [ και μ' εκανε

] Θα ανεβασω φωτο αυριο .
Αυριο θα ανεβασω και φωτο, απο το κιτ του πυροβολου για να παρετε μια ιδεα. Παντως το σχολιο μου ειναι, οτι πλεον ολα τα ριτηνατα κιτ κυκλοφορουν πλεον σε πλαστικα και απλα θελει υπομονη και ολα θα ερθουν παιδια