Το θέμα ανοίχτηκε Ιανουάριο του 2006 και οι πληροφορίες που βρήκα ήταν τουλάχιστον διαφωτίστηκες και πολύτιμες. Το μοντέλο όμως το προμηθευτικά πριν από κάνα μήνα και...ε να...πώς να το πω, έχω και εγώ τις απορίες μου.
Το σκεπτικό για την κατασκευή μου έχει ως εξής. Η διπλή πόρτα ανοικτή, κατασκευή του χώρου των επιβατών κατά την φωτογραφίες λίγο πιο κάτω και ανοιχτή και μία εκ των θυρών ενός από τους κινητήρες. Προαιρετικά μισάνοιχτη μία από τις πόρτες στο πιλοτήριο.
Κάτι λίγα βρήκα στο internet αλλά όποια επιπλέον βοήθεια, θα ήταν μετά βαΐων και κλάδων ευπρόσδεκτη.
Την παρακάτω φωτογραφία αν θυμάμαι καλά την βρήκα κάπου εδώ μέσα. Ελπίζω ο συνάδελφος που την ανήρτησε να μην έχει πρόβλημα.

Από τα παραπάνω και με οδηγό την φωτογραφία, προκύπτουν μερικές απορίες. Πιθανολογώ ότι η φωτογραφία αυτή είναι από το VIP ένεκα του χρώματος των τοιχωμάτων. Υπάρχει περίπτωση αντίστοιχη διαμόρφωση να είχε και κάποιο από αυτά που έφεραν Γερμανική ή SEA παραλλαγή; Στον χώρο στο πίσω μέρος της καμπίνας τι κάνουμε; Απλά κλείνει με τοίχωμα ή μήπως υπάρχει κάποια εσωτερική πόρτα; Στο πίσω μέρος από τα καθίσματα των χειριστών φαίνεται να υπάρχει ένα είδος παραπέτου, κουρτίνα ίσως, που χωρίζει το πιλοτήριο από των χώρο του φορτίου. Έχουμε μήπως κάποια λεπτομέρεια από εκεί; Αν γενικά κάποιος θα μπορούσε να διαθέσει πληροφορίες ή φωτογραφίες θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες.